Ansiktsbehandlinger

Synlige resultater sammen med en behagelig opplevelse.

Isun Alive and Ageless Skincare

ISUN Alive and Ageless Skincare er en avansert hudpleieserie med et Holistisk behandlings program. Vi skreddersyr hver enkel behandling tilpasset din hud og dine behov. Unike elementer som krystaller og blomster essencer samt spesialprodukter kun for salongbehnadling er noe av det du kan forvente. Samtlige ingredienser i ISUN er rå/ kaldt kaldpresset og derfor veldig potente. Alle ingrediensene er også 100 % økologiske, viltvoksende og naturlige.

Babor

Den unike effekten av BABOR ansiktsbehandlinger bygger på individuelt tilpassede pleieprodukter og svært avanserte behandlingsteknikker. BABOR behandlingene fokuserer ikke bare på resutatet; de inneholder også spesielle massasjeteknikker som tjener både huden og kroppen som helhet. Alle BABOR behandlinger gir deg strålende, regenerert hud og og en kropp i harmoni med seg selv.

Isun ansikts-behandlinger

«Alle våre økologiske ansiktsbehandlinger inkluderer beroligende nakke, skulder og hode massasje, eksfoliering under damp som er tilsatt ulike blomster essenser tilpasset ditt behov, maske og en deilig håndmassasje.»

Clean Green

Cleanse, purify, detox, reverse scars and damage
60 min 895,-
75 min 995,-

Radiant Glow

Anti age-rejuvenate, reverse and natural glow
60 min fra 995,-
75 min fra 1195,-
90 min fra 1395,-

Harmony

Calming, protect, hydrate, rebuild moist and softnes
60 min 995,-
75 min 1195,-

Babor ansikts-behandlinger

Classic / Skinovage

En klassisk ansiktbehandling som tar utgangspunkt i hudtype og tilstand. Grundig rens, Babors intensive maske for økt sirkulasjon, peeling og deilig ansiktsmassasje inngår i behandlingen. Terapeuten gir ekspertråd til videre hjemmebehandling.
60 min 995,-
90 min 1295,-

Babor Crash Behandling / Ampuller

Terapeuten "crasher" huden din i de edleste dråper fra Babors ampulleserum. Inkluderer også rens, peel, massasje og maske. Resultatet er strålende glød, vitalitet og foryngelse. Fantastisk fuktighetsboost til en trett, tørr og livsløs hud.
75 min 1295,-
90min 1495,-

Babor ReVersive behandling

Hudforyngelse. Utjevning. Forebygging. Med Babors ReVersive-behandling tilbyr vi en aldersmotvirkende behandling i toppklasse. Den effektive komponenten RE-YOUTH COMPLEX motvirker ikke bare tegnene på aldring, men bidrar til å reversere dem.
120 min 1790,-

Babor Sea Creation

Skjem deg bort og la evighetens skjønnhet berøre din hud. Opplev havets mystikk i den ultimate behandling for deg som ønsker det beste av det beste! Silke og perleproteiner styrker huden, og ingredienser fra havdypet har en foryngende effekt og etterlater huden duggfrisk og velbalansert. Opplev en holistisk behandling der terapeuten skjell, konkylier og varme steiner.
120 min 1995 ,-

Babor HSR

Til den modne kvinne og mann, anbefales Babors avanserte high-tec behandling som fyller ut fine linjer og rynker, styrker bindevevet og virker umiddelbart oppstrammende.
Behandlingen inkluderer massasje og en rekke effektive high-tec anti-age ingredienser som etterlater huden ungdommelig, frisk og glatt.
60 min 1095,-
120 min 1995,-

Babor kropps-behandlinger

Fuktighetsinnpakning

Babors spa-filosofi bygger på helhetstenkning, harmoni og naturens kraft. Produktene inneholder nærende ingredienser fra kildevann, leire og andre aktive stoffer. Denne behandlingen består av en superfuktende kroppsinnpakning som gir silkemyk fløyelsaktig hud med ny glød. Behandlingen er spesielt egnet for deg med tørr og/eller irritert hud.
90 min 1295,-